Gordijnen en vloeren bij Langedijk Woninginrichting

De kleur en stijl van uw gordijnen en vloer bepalen voor een groot deel de sfeer van uw kamer. Een kleine ruimte lijkt groter wanneer u een vloer legt met lange, doorlopende lijnen. Een grote kamer maakt u juist knusser met warme, donkere gordijnen en een donkere vloer. Wilt u uw ruimte een andere uitstraling geven? Kom dan langs bij Langedijk Slaapcomfort en Woninginrichting in Hardinxveld-Giessendam. Wij zijn uw woonexpert in Zuid-Holland.

Boxsprings en ledikanten

Iedereen slaapt anders. De een ligt lekkerder op een boxspring, de ander kiest voor een ledikant. Beide kunnen in diverse comfortabele uitvoeringen geleverd worden. Bekijk ons volledige assortiment bij Langedijk Slaapcomfort en Woninginrichting.

Gordijnen

Raambekleding in alle soorten en maten. LangedijkWoninginrichting biedt voor ieder raam binnenzonwering. Wilt u

vitrage en overgordijnen in de woonkamer? Of een  verduisterend rolgordijn voor het zolderraam? In onze winkel in Hardinxveld-Giessendam vindt u gordijnen, vitrages en inbetweens van Artelux, Egger, Lifestyle, Indes Fuggerhaus, L&dW en HSG. Verder alle soorten binnenzonwering van Multisol en Lega.

Vloeren

Een vloer moet tegen een stootje kunnen. Daarom verkoopt Langedijk Woninginrichting alleen vloeren van de beste kwaliteit. Kies voor tapijt of vinyl. Onze woonexperts geven graag advies over de beste vloer voor uw woning. Waar uw oog ook op valt, u kiest altijd voor een vloer die jarenlang mooi blijft. Ontdek de vloeren van onder meer Desso, Parade en Bonaparte bij Langedijk Slaapcomfort en Woninginrichting in Hardinxveld-Giessendam.